ingrid gurine

Når en brødbaker baker...

  • 24.03.2012 - 17:11

Hver dag byr på nye utfordringer. I dag var utfordringen å bake brød. Vel, utfordring og utfordring. Det gikk bedre enn forventet. Eneste gjæret som var litt tullete, men resultatet ble da bra så kan jo ikke ha bommet helt. 

Jeg kom frem til at det var mye mer økonomisk å bake brød selv (eller... med ferdigpakke da) enn å kjøpe brød i butikken. Jeg er opptatt av å spise sunt, og skal man ha et godt, sunt brød koster det fort over 35 kroner for ett. Kjøper man heller en pakke med en sunn brødblanding, får man fort to brød for under tjue kroner. Ikke verst synes jeg. 

Og siden det er jubileumsår for Thorbjørn Egner i år (100 år siden han ble født), fyller jeg på med hans kjente bakesang. Selv om det er pepperkaker det blir bakt i denne sangen, synes jeg nå den er passende allikevel :-) Gode minner! 

 

Tina Helen Bergem

13.09.2012 kl.18:33

Så må du ikke glemme at hjemmelaget brød er best også!

Anitha Ramsdal

19.09.2012 kl.16:08

Kjære deg Ingrid Gurine, du må huske at du er perfekt slik du er. Me lever så kort og er daude så lenge sa Ingvar Moe ein gong. Om du et kjøt eller om du et grønsaker gjer deg ikkje til eit betre/verre menneske. Seier kroppen din at du skal ta det med ro så er det lurt å lytte etter, kroppen er sjefen og ikkje legg vekt på kva alle andre meinar. Du vil alltid vere den jenta som gjekk din eigne vegar, og eg og mange med meg er stolte over deg. Ha ein fin haust, nyt dagane " Ikkje visste eg at dagane som kom og gjekk var sjølve livet " Helsing Anitha Ramsdal ( mor til Oda og Martine ) og JA, heimalaga brød er best.

Ingrid Gurine

20.09.2012 kl.14:31

Anitha Ramsdal: Tusen takk for en så fin kommentar, den varmet :)
hits