ingrid gurine

Spar 50-øringene og gi dem til Kreftforeningen!

  • 09.03.2012 - 11:17

1. mai i år går 50-øringen ut som betalingsmiddel, og kan derfor ikke brukes ved kontantbetaling etter denne datoen. Bankene tar velvillig imot 50-øringer og veksler dem om slik at du ikke mister penger, men hva med å heller gi disse vekslepengene til en god sak? 
Kreftforeningen har startet et samarbeid med bankene DNB, Sparebanken1 og Sparebanken Pluss slik at dersom du leverer inn 50-øringene dine her, vil vekslepengene gå til Kreftforeningens arbeid. (Pengene kan også leveres til foreningens kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø, Tønsberg, Kristiansand og Hamar.)

Flere skoler, klasser og barnehager landet rundt har startet sin egen innsamling av 50-øringer som de skal gi til Kreftforeningen. Lillebroren min sin klasse ved Valestrand Oppvekstsenter er intent unntak. I flere uker allerede har 10-åringen gått rundt med et spann lagt om til sparebøsse, og spurt nære og kjære om ikke de har noen 50-øringer han kan få og gi videre til Kreftforeningen. Der vil mine 50-øringer gå, hvor går dine? :-)
hits