ingrid gurine

Sykedag.

  • 03.12.2011 - 17:30

Når influensaen ikke helt vil gi slipp, er det godt å ta seg en liten fridag fra eksamenslesinga. Angeren kan komme senere, når jeg sitter en dag før eksamen og føler at jeg ikke har kontroll på pensum. Jaja, så lenger jeg består :-) 

Dagen i dag byr på goood yogite med honning (vitaminer trenger man!), masse sjokolade (ettersom rema 1000 bare måtte ha 2 for 30 på store sjokoladeplater...), kjekke serier og ei god seng. Eneste som mangler er Trond <3. 

Ellers har jeg prøvd meg på å være litt kreativ disse dagene. Jeg er ikke en av verdens mest kreative sjeler, jeg hater å lage ting med hendene. Men for noen dager siden postet mammasilje en video hvor hun viste hvordan man kan lage fin dekor på kubbelys. Dette måtte jeg jo såklart prøve, og resultatet ble ikke så aller verst. Kanskje noen får det til julegave i år siden økonomien ikke er på sitt største. Det setter et lite preg på jula å måtte betale en reise på over 15000 like før... 

Slik ble i alle fall prøveresultatene. Det til høyre var det første og var litt mislykket, så bra jeg testet det før jeg eventuelt lager julegaver utav det! 

hits