ingrid gurine

21.jul.2011

  • 21.07.2011 - 15:40

Jeg kjenner at jeg ikke har så lyst til å blogge fordi jeg føler at innlegget under her er så viktig. Derimot er det også viktig for meg at jeg oppdaterer bloggen, slik at flest mulig kan finne frem til den og dermed lese innlegget under. Så da blogger jeg allikevel.

Sommeren er snart over, og den har enda ikke kommet. Sommerjobben på gamlehjemmet har gjort sitt til å få "sommer"dagene til å fyke av sted, og snart skal jeg flytte og begynne å studere. Søndag fikk jeg vite at jeg kom inn på førstevalget mitt - Utviklingsstudiet (årsstudium) ved UiA. Jeg gleder meg halvt i hjel! Studiereisen på nyåret hjelper godt til her - endelig skal jeg få drive med feltarbeid!
Jeg har også skaffet meg et sted å bo, i et bofellesskap. Må si jeg lurer litt på hvem jeg skal bo sammen med, men det går nok fint uansett hvordan de er. Håper jeg, hehe.

Ah, jeg skrev at sommeren ikke har kommet enda, men vi har da hatt noen dager med fint vær. Jeg har badet og solt meg (ikke blitt brun), spist god mat ute på terrassen og nøte noen late dager. Disse dagene hører derimot til sjeldenheten, ettersom regnet har høljet ned mesteparten av sommerferien. Jeg gjentar meg selv fra i går: Hadde vi bare kunne sende regnet ned til Afrikas Horn.

hits