ingrid gurine

Happy ending.

  • 15.02.2011 - 17:00

Husker dere at jeg forrige onsdag skrev innlegget "185 kr rett i dashbordet"? Vel, de 185 kr, som var en svart gullhamster, bestemte seg for at billivet ikke var noe særlig og sa hei i dagmorges. Både jeg og folka på dyrebutikken var sikre på at dyret hadde tatt kvelden da temperaturen sank mot null grader nattestid.
Men den gang ei; den lille fighteren har overlevd. Det var derimot helt utmattet da jeg fant det (oppå dashbordet), for det var ingen problemer å få tak i det. Det gjorde verken motstand eller lagde lyd.

Ettersom jeg fikk meg en annen gullhamster da det andre sluttet å gi livstegn fra seg og dyrebutikken sa at det mest sannsynlig hadde dødd, fikk jeg et problem når det kom til bur. Man kan nemlig ikke ha to gullhamstre i samme bur! Jeg måtte derfor ta det i ei eske, før jeg fikk handlet inn bur og tilbehør da dyrebutikken åpnet klokka ti.

Hektisk morning! Ikke nok med det, men i stresset som oppsto da vi fant dyret ble bildørene forlatt åpne. Da vi var på plass i bilen igjen, klare for å kjøre, hadde et nytt dyr funnet sin vei til bilen; nemlig katten vår! Den var heldigvis lettere å få ut enn gullhamsteren var, så bilen min er nå dyr-fri (så vidt jeg vet!).

Gullhamstrene har fått navnene Tirilltunge og Løvetann.

Tina-Helen: )

15.02.2011 kl.17:05

Så bra at den overlevde da:)
hits