ingrid gurine

Bli Hjertevenn!

  • 14.02.2011 - 16:09

Idag er den Valentines Day, en av uttalige dager brukt til å markedsføre produkter som man skal kjøpe for å vise sin kjærlighet. Vel, jeg velger heller å vise den 365 dager i året i form av glede og kjærlighet, fremfor å bestikke kjæresten med gaver for å få gave tilbake denne ene dagen i året.

Vel, nok kynisme. I anledning Valentines Day ønsker Strømmestiftelsen å kapre deg til å bli en hjertevenn. Som bildet nedenfor, fra nettsiden deres, så klart forklarer;

Valentinsdagen 14. februar er alle hjertes dag. I Strømmestiftelsen er hjertet et symbol for drømmen om at alle barn skal få vokse opp i en verden uten fattigdom. Hjertevenn er Strømmestiftelsens fadderordning. Vil du åpne hjertet ditt og gi flere barn fremtid og håp?

For å bli hjertevenn kan du trykke her.

Strømmestiftelsen er en (kristen) norsk organisasjon som arbeider i land som Sri Lanka, Peru, Niger, Tanzania og Kenya. Det var med Strømmestiftelsen (og skolen min) jeg var på observasjonstur til Kenya, for å se på hvordan midlene skolen min gir blir brukt innenfor et prosjekt som kalles MYSA. Du kan lese mer om turen min ved å gå helt nederst i Kenya-arkivet :-) Der står turen dag for dag, med fakta om Mathareslummen og MYSA-prosjektet.

Dersom du, som meg, ikke er så gira på Valentines Day eller er singel og ikke orker tanken på dagen, man du bruke dagen til å hjelpe mennesker i andre land ved å bli Hjertevenn! ♥

Du kan lese mer på Strømmestiftelsen sine nettsider: www.strommestiftelsen.no

Stig

14.02.2011 kl.16:40

Beste valentines-innlegget jeg har lest hittil (Y)

Ingrid Gurine

14.02.2011 kl.17:27

Stig: Hehe, så kjekt da! ;P Og sånn for the record; du ble kommentar 1234 ! hehe

Stig

15.02.2011 kl.14:53

Artig ^^
hits