ingrid gurine

Oppsummering over aksjoner denne uken.

  • 13.02.2011 - 16:02

Da var enda en uke gått, gitt. Skal si det går fort! Her på min side av tastaturet foregår det mye prøvelesing for tiden; nettopp ferdig med religion og historie, nå følger geofag, norsk og politikk. Anyone wanna trade?
Til tross for lekselesing, klarer jeg å putte inn litt interessedyrking i hverdagen samt myyye avslapping (jeg trenger det, så jeg har looov). Demonstrasjoner i Midtøsten, befolkningsproblemer, konflikten i Afghanistan og andre aktuelle samfunnstemaer er blitt fortært og fordøyd. Jeg er klar for en ny uke.

Aller først må jeg derimot oppsummere ukens aksjoner. For dere som enda ikke har fått det med dere (eller som leser bloggen for første gang); jeg presenterer en aksjon fra organisasjonen WeAreWhatWeDo ca. hver dag (om morgenen), og disse skal hjelpe deg et skritt videre i å leve som et godt medmenneske både for samfunnet og miljøet.
Så, hvilke aksjoner har jeg presentert denne uken?
- Gi bort nummeret ditt til fem stk i nabolaget (for å bli kjent, tilby hjelp, etc.)
- Bruk begge sidene av arket (for å spare papir, penger og miljøet)
- Kjøp en "WeAreWhatWeDo"-bok (for å få mer innsikt i aksjonene)
- Gjør noe du synes er gøy minimum 30 min hver dag (min aksjon, for å få mer overskudd i hverdagen)
- Lær mer, gjør mer (kunnskap er makt)

Jeg gjør såklart så mange aksjoner som jeg klarer i løpet av en uke. Denne uka har jeg blant annet handlet fairtrade (tips: Starbucks har kommet i butikkene, og de er fairtrade), ikke bruke mer vann enn nødvendig, skru helt av elektriske apparater og ikke bruke plastikkposer.

Hvilke aksjoner har du gjort denne uka? :-) Du finner hele lista over presenterte aksjoner her.

hits