ingrid gurine

185 kr rett i dashbordet.

  • 09.02.2011 - 17:36

For noen uker siden mistet jeg mitt kjære dverghamster, Dyret (ja, det het Dyret). Før dere trekker videre konklusjon om dødsårsak, kan jeg si at den led en naturlig død ettersom den var to år gammel.
Vel, både jeg og min minste lillebror var veldig glade i Dyret. Det ble derfor fort bestemt at vi skulle kjøpe inn et nytt. Dette skulle jeg da gjøre i dag, og gjorde så ettersom jeg ikke ønsker å skuffe ni-åringen. På dyrebutikken hadde de mange søte dyr, og plutselig virket et dverghamster kjedelig. Et gullhamster derimot, litt mer viltert og aktivt, virket mye spennende. Ettersom prisen var den samme, gikk jeg for det. Det skulle jeg kanskje ikke gjort.

Etter å ha fått hamsteret i en eske og betalt, gikk jeg til bilen. Kjørte ut av parkeringsplassen og begynte på ferden hjem. Det gikk knappe fem minutter, og dyret hadde gnagd seg ut av eska! Ettersom jeg var den eneste i bilen, fikk jeg en smule panikk, og kjørte inn på et busskur. Fikk snudd eska, og kjørte videre. Det tok derimot ikke lange tida før hamsteren var ute igjen, og jeg måtte bare la den ferde før jeg fikk tak i noen som kunne være med meg hjem i bilen. Haha, joda, fant til slutt ei venninne, og da jeg skulle ta hamsteret opp fra gulvet i bilen hylte det og var helt hysterisk. Jeg prøvde å klappe det, men det roet seg ikke ned. TIl slutt mistet jeg taket på det, og det kom ned ved beina mine. Ettersom jeg var sjåfør var veien til pedalene liten, og hamsteret smatt inn der. Sist jeg hørte fra det var det på høyde med nederst på rattet (hørtes det ut som). Jeg har prøvd å lokke det med mat, men det er så redd at ingenting nytter.


(Bildet er feil vei, men det er der med maten at gullhamsteren stakk inn)

Nå sitter jeg og venter på at det skal roe seg ned, så skal jeg prøve å lokke det med litt mer mat. Forhåpentligvis får jeg det ut derifra i fin orden, og får det på plass i buret hvor det hører hjemme!


(Det er et slikt, bare svart, jeg kjøpte)

MannMedHatt

09.02.2011 kl.18:14

Haha dette var jo nesten litt komisk :) Ser alt for meg :):)
hits