ingrid gurine

Oppsummering over aksjoner denne uken.

  • 06.02.2011 - 18:07

Hei, og god søndag! :-)

Jeg er ikke verdens "beste" blogger om helgene, da er det FRI - ja, med store bokstaver. Det krever en god del tid å sette seg inn i emnene jeg blogger om. Jeg vil jo ha det så riktig og bra som mulig!
Jeg tenkte at jeg hver søndag fremover skal prøve å ha en liten oppsummering over aksjonene jeg presenterer på bloggen ca. hver dag. I tillegg tenkte jeg å nevne hvilke aksjoner jeg selv har gjennomført i uken som har gått, både som en slags inspirasjon til dere og et spark i ræva til meg selv.

Uken aksjoner har vært å gi en klem til noen, resirkulere/gi bort de gamle brillene dine, plante noe i hagen sammen med et barn og å si i fra om et område er besøplet. Om man har gjort alle disse aksjonene har man bidratt til å skape et godt sosialt fellesskap, hjelpe dem som trenger det, og gjøre nytte ut av ting som ikke gjør store nytten ut av seg nå.
Aksjonene jeg har gjennomført denne uken (kremt), er følgende: gi en klem til noen, ikke koke opp mer vann enn nødvendig, la biler komme til på veien, ikke la vann renne unødig, bruk krus i stedet for plastikkopp, skru av lys i rom jeg ikke oppholder meg i, gi vekslepenger til veldedighet, og skru helt av apparater som ikke er i bruk. Det viste seg visst å være flere enn jeg trodde!Ta en titt over oversikten over alle presenterte aksjoner her, og skriv hvilke aksjoner du har gjennomført denne uken :-)
Noen som har forslag til aksjoner?

Daniel Niazi

06.02.2011 kl.18:29

Jeg syns du er utrolig flink Ingrid...Du får jo tross alt de viktigste sakene frem, og det er det som er så flott med deg.

Skal ta meg en tur gjennom aksjoner-innleggene :D
hits