ingrid gurine

#28:

  • 10.01.2011 - 10:14

Dette skulle jeg virkelig ønske at jeg klarte å gjøre hele tiden. Det hender jeg klarer å gjøre det en dag iblant, men etter å ha gjort det én gang blir det lenge til neste gang. Noe i meg stopper meg fra å gjre det, fra å leve, leve fullt ut. WeAreWhatWeDo sin aksjon #28 går nemlig ut på å leve fullt ut; aksjonen sier at du skal gripe dagen. Carpe diem.

Det du ønsker å gjøre i dag, skal du ikke utsette til i morgen. Gjør det . Hvem vet, kanskje morgendagen ikke kommer?
De sier at for at man skal leve skikkelig, må man leve som om i dag er din siste dag. Du må gripe dagen i dag, ikke i morgen.

Ønsker du å si til noen hva du virkelig føler for dem, gjør det. Ønsker du å reise utenlands, undersøk mulighetene. Ønsker du å treffe ei gammel venninne du ikke har sitt på lenge, besøk henne. I DAG. Ikke utnytt det du kan gjøre i dag til i morgen. Grip dagen, carpe diem, sieze the day. Jeg skal i alle fall bli flinkere til å utføre denne aksjonen, både for min egen del og de rundt meg sin del.Lurer du på hvorfor du skal gjennomføre denne aksjonen; gjennomfør den og se hva som skjer. NB: Konsekvenser som varmt hjerte, glødende kinn og bredt smil kan forekomme. Tørr du ta sjansen?

"Sieze the day, or die regretting the time you lost..."
- Avenged Sevenfold - Sieze the day

 

 

Har du gjennomført denne aksjonen?

mjuuugly

10.01.2011 kl.10:54

sv: Ja, de yogiteene smaker himmelsk, samtidig som de er så koselige når man får hyggelige beskjeder :)
hits