ingrid gurine

#24:

  • 04.01.2011 - 09:52

Jeg ler. Det sjokkerer meg at folk faktisk ikke gjør det som av WeAreWhatWeDo er aksjon 24. I Storbritannia blir det brukt over 4 millioner pund hvert år på å plukke opp dette som folk intetanende spytter ut. Vi har vel alle fått en ubehagelig opplevelse når vi har tatt tak i en stol for å sitte oss bedre, og tatt på dette. ÆSJ. Alt dette på grunn av at enkelte folk ER LATE og ikke gidder å finne et bosspann. "Det er jo bare tyggis". Yeah right, si det når det blir brukt flere millioner på å rydde de opp og gir mange en ubehagelig opplevelse!
Som du sikkert har skjønt by now, aksjon 24 går ut på å kaste tyggegummien din i bosset! Enkelt og greit - dette må du gjøre. Med mindre du synes det er helt OK å ta på en tyggis i et uheldig øyeblikk, stå blant hvite klatter når du venter på bussen og nyte synet av det som engang var et grått fortau. Tenkte meg det ja...

Så, folkens: KAST TYGGISEN I BOSSET!!! Til ettertanke; i Singapore kan man faktisk bli anmeldt dersom man spytter en tyggis ut på gata. Så det så. Stygge saker, så kast den i bosset neste gang!Igjen, ÆSJ.

For mer tyggisprat, sjekk ut dette.

hits