ingrid gurine

Presentasjon av aksjon #21:

  • 30.12.2010 - 16:31

Jeg endret litt på tittelen på aksjonene slik at folk lettere forstår at det ikke er snakk om ting man må gjøre i dag, men ting man kan notere seg og huske på, og gjøre en dag det passer. Enkelte av aksjonene håper jeg jo at mange gjør flere ganger, kanskje til og med hver dag. At dere for eksempel gjør det til en vane å dra ut stikkontakten på elektriske apparater som ikke er i bruk (aksjon #12), slik jeg har gjort det (til stor irritasjon for både kjæreste, venner og familie, hoho).

Aksjonen jeg skal presentere i dag har jeg allerede gjennomført en rekke ganger. Denne aksjonen har jeg hatt som vane "å gjennomføre" i flere år nå, dette også til stor irritasjon for mange, noe jeg helt ikke forstår. For dagens aksjon går nemlig ut på at man skal skru av lys i rom man ikke er i. Når jeg da går ut av kjøkkenet/stua, skrur jeg av lyset, men ikke alle finner det like gøy å gå inn i et mørkt rom etter meg.

Rom man i alle fall bør skru av lyset i når man ikke er der, er baderom og soverom. Disse rommene er ikke oppholdssted, slik som stue og kjøkken er, så man kan fint mørklegge disse rommene enkelte tider av døgnet uten problemer. Eneste konsekvens er kanskje en litt lavere strømregning neste måned? Det er jo ikke så veldig negativt.


Du må nok skru av lysene selv dersom du ikke har en hund som gjør det for deg.

Så folkens; lær dere å skru av lysene i rom dere ikke oppholder dere i. Det bør spesielt to av mine brødre lære seg...
Skrur du av lys i rom du ikke oppholder deg i?

Vidar

31.12.2010 kl.05:49

Eller du kan be Vidar å koble opp Bevegelses-sensorer på disse rommene ;) heheh
hits