ingrid gurine

Gi med hjertet - Røde Kors

  • 27.12.2010 - 16:41

Dette innlegget burde vært postet før jul, men siden jeg da stod i fare for å avsløre noen julegaver måtte jeg vente til etter jul. Jeg tenkte nemlig at jeg vil gi noe til noen som trenger det til jul - noe ekstra. Siden jeg er medlem i Røde Kors hadde jeg hørt at de hadde en slik nettside hvor man kunne kjøpe ting, og pengene går til et godt formål. Nettsiden heter gimedhjertet og ved å handle her støtter du Røde Kors sitt arbeid.

Det er utrolig mye du kan kjøpe! Dersom du vil gi noe direkte til mennesker i nød, kan du kjøpe alt fra skolemateriell, vaksiner og såkorn som da blir gitt til dem som trenger det. Dersom du, som jeg, er redd for at vedkommende som får "jeg har gitt din gave til noen som trenget den mer" under treet/til bursdagen, kan du gi penger ved å handle artikler i denne nettbutikken i stedet for i andre.
Dette gjorde jeg til to familiemedlemmer; de fikk begge hver sin vakre julekule. Pengene jeg brukte på deres julegaver vil bidra til å bedre livene til folk i fattigere strøk.

gimedhjertet.no kan du shoppe med et godt hjerte - både til deg selv og til andre, og samtidig støtte en god sak.

Her er noen eksempler på artikler som gimedhjertet selger:

Hjertekrus - trykk her


Handlenett - trykk her


Fargeblyanter - trykk her

Noe for deg? :-)

IRIS TAKLO - GLADMOR

27.12.2010 kl.19:15

Kult du likte "religionen" min :-D
hits