ingrid gurine

GOD JUL!

  • 24.12.2010 - 23:22

...og så er jula over også! I alle fall nesten; pakkestyret og julekvelden er ferdig, men to dager med god mat og familiesammenkomster gjenstår. Her i huset har basseluskene regjert en ukes tid, men heldigvis har de fleste blitt jagd på dør til i dag. Vi har vært syke tre av seks stykker, med hodeverk, kvalme og forkjølelse. Magen min har føltes ut som om den ble spist opp av ett eller annet monster, skikkelig ubehagelig. "Monsteret" har derimot tatt farvel for nå, og lot meg få en fin og god julefeiring :-)

Jeg er ikke den personen som er mest begeistret for jul, men jeg prøver å gjøre det beste ut av det. I dag ble jeg (til og med) med i kirken uten protester. Jeg er hverken kristen eller et kirkemenneske, til mammas store sorg, og da minstebroren fant dette ut bestemte han seg for at han heller ikke skulle være det. Derfor måtte jeg nesten gå i kirken i år, ellers hadde nok han nektet. 30 minutter med en følelse av å være en synder klarer jeg. Går dere i kirken på juleaften?

I år var vi ni stykker i hjemmet, og pakkene tok 2.5 timer å åpne opp. Jeg fikk bl.a. en støvsuger, wokpanne, sengetøy og sesong 1 av The Big Bang Theory (som er en elskbar tv-serie <3). Juleaftens kjekkeste gave var derimot fra foreldrene mine, nemlig boka Høyt spill om Afghanistan av diplomaten og politikeren Kai Eide. Gleder meg til å lese den! Omtale kommer så klart etter at den er utlest :-)


Informasjon om boka fra forlaget Cappelen Damm.

Julekvelden her i ei lita bygd i Sunnhordland ble avsluttet av at min farfar på snart 82 år, fikk en melding på sin doro-mobiltelefon. Den var fra Maren, en som visstnok var hans "bestevenn 4 ever <3", som takket for presangen. Problemet var bare at farfar ikke kjenner noen Maren, og at meldingen startet med "kjære Vendela". Farfar heter ikke Vendela, kan du si ;-)

GOD JUL TIL DERE ALLE!
hits