ingrid gurine

Stille stund

  • 15.12.2010 - 14:47

Jeg har vært/er syk, og ikke orket å logget på datamaskinen. Derfor har det vært stille inne på bloggen min nå i noen dager. Skikkelig herlig, skal jeg si dere. Godt med datafri, kan bli litt for mye data på oss i hverdagen. Data på skolen, data på jobb, data hjemme. Ja, til og med data når vi shopper eller sender julekort! Litt av en datafiksert verden vi lever i... Misforstå meg rett, data er vel og bra det, men alt med måte. Selv favorittgodteriet ditt kan du få for mye av (les: Ingird har spist mye sjokolade disse dagene, og har fått nok).

Det har ikke skjedd så mye disse dagene. Jeg har lest litt, men har aller mest sitt på tv. Glodd film, tv-serier og reklame. Er det bare meg, eller har TV3 økt reklameandelen sin?! Mente de pleide å ha to reklamepauser i løpet av en en-times serie, men i går under Bones var det plutselig tre reklamepauser? Haha, at det går an!
Anyway; jeg har begynt å lese i boka/heftet Mens vi venter fra Redd Barna som handler om asylbarn i Norge som venter på svar, eller som har fått svar (negativt svar), og venter med gru på at de skal bli atten og bli sendt ut av landet. Innlegg om Mens vi venter kommer når jeg er ferdig med den :-) TIl da kan dere lese denne artikkelen om boka fra Redd Barna sine hjemmesider. Virket den interessant?

Ellers så har jeg funnet enda en bok jeg vil lese; Eat Pray Love. Trodde det var en "alminnelig" bok, roman, kjærlighet, kliss, etc., men boka handler jo faktisk om forfatterens indre reise. Takket være Oprah (!) må jeg nå lese denne boka også... Lista over bøker jeg skal lese bare vokser og vokser. Kjenner du deg igjen?

Når jeg kommer tilbake igjen for fullt (haha), vet jeg ikke, men dette var da i alle fall en oppdatering :-) Ha en fin dag videre!


Bildene fra Kenya er elskbare <3

Guro

15.12.2010 kl.17:55

Ah, Eat Pray Love er en kjempefin bok. Og jeg kjenner veldig til den enorme (og fortsatt voksende) lista over uttalige bøker jeg må lese. Og boka fra redd barna virka veldig interessant - enda en bok på lista mi!
hits