ingrid gurine

Aksjon #6:

  • 23.11.2010 - 11:08

- ta offentlig transport så ofte som mulig.

Hvorfor? Man sparer jorda for skadelige utslipp! Tenk deg om alle de som tok samme buss som deg til skolen skulle blitt kjørt i hver sine biler. Hadde blitt en del utslipp det... I tillegg skal det visstnok være tryggere å ferdes på veien i buss enn i bil. På sjøen risikerer man ikke å havne i rusjen, og togene går til sine tider det meste av døgnet.
Hvordan? "Glem" bilen hjemme, og ta buss/båt/tog til skolen. Dersom avstanden ikke er lang skader det heller ikke å ta bena fatt. Frisk luft er jo bare bra :-) For ikke å snakke om at det er mye mer sosialt å kjøre til skolen sammen med andre, enn å sitte alene i en bil!

Hvordan kom du deg til skole/jobb i dag?

Shiva

23.11.2010 kl.12:30

Har tenkt på det der selv. Men jeg synes det er et veldig dårlig opplegg. Ihvertfall her jeg bor. De sier at man burde ta mer kollektivtransport, men for det første må man jo nærmest være rik bare for å sette seg på en buss i to kilometer, og for det andre går de til de mest tåpelige tider. Så det er ikke så enkelt det der heller.

Men på den annen side, så går jeg mye da. Til butikken og hvis jeg skal nedover til sentrum. Vi har hverken bil eller førerkort, så da er det vel greit.

Daniel Niazi

23.11.2010 kl.20:25

Ganske bra skreve, og det er slike problemer jeg tenker på hver dag. Det som er problemet er at jeg er vell en av de verste forbildene når det gjelder å ta vare på naturen.

Jeg tar Taxi og Buss, så jeg skulle ønske at jeg kunne gå til skolen, slik som jeg gjorde da jeg gikk til barneskolen for noen år siden:) hehe
hits