ingrid gurine

Aksjon #2:

  • 18.11.2010 - 19:29

- Les en historie sammen med et barn!

Hvorfor? Dere begge tjener på det - ungen får være en halvtime lengre oppe, mens du får lest litt i de bøkene du leste i da du selv var barn.
Hva kan du gøre? Tilby deg å legge lillebror/lillesøster, og les litt for h*n før leggetid, "lån" en annen sin unge, kun fantasien setter grenser.

Jeg pleide å lese for lillebroren min som er ni år yngre enn meg (han er nå ikke interessert i å bli lest for - leser selv). Han syntes det var kjekt å bli lest for, og jeg koste meg. Ville jo helt lese korte bøker, hadde ikke så mye ro i rumpa, men det var nå koselig de fire-fem minuttene det varte.Skal du gjøre det?

mythologein

18.11.2010 kl.19:40

Jeg husker hvordan jeg selv maste på foreldrene mine om å lese nattahistorier for meg da jeg var lita.. det var en sjelden vare. Alle barn fortjener en liten nattahistorie en gang iblant! Fint tiltak dette her.. Jeg kan lese for katten min, men tror ikke han vil vise særlig interesse :/

Ser forresten du har fått et slags knapp-system under headeren din? Hvordan gjør man dette?

Ingrid Gurine

18.11.2010 kl.19:42

mythologein: Tror ikke katten er noe interessert - har prøvd å lest for katter en gang i tiden jeg også. Lite vellykket ;)

Det er en HTML-kode : Jenta bak bloggen

We Are What We Do

Kenya in my

Internasjonale problem

Du må ta bort mine linker og titler, og erstatte dem med dine :-)

Ingrid Gurine

18.11.2010 kl.19:46

mythologein: Feil html-kode ;P Du må haforan det jeg skrev i forrige kommentar :-)

Shiva

18.11.2010 kl.21:00

Det har jeg gjort mange ganger. Har to småsøstre som jeg pleide å legge da de var mindre, og da ble det gjerne lesing og sang på senga. Ellers har jeg også vært barnepike en del ganger, pluss jobbet i barnehage. Så joda, jeg har lest en god del for småtasser :)

Iris

20.11.2010 kl.08:30

Det er kjempekoselig å lese for unger. -Om de er interesserte i å bli lest for. Ingenting er mer slitsomt enn å prøve å lese for unger som ikke har ro i ræva. :-P
hits