ingrid gurine

First Day Of Winter

  • 20.10.2010 - 19:48

Så er dagen her. Den første vinterdagen. Det snør/hagler på vestlandet, og jeg vet ikke om jeg liker det eller ikke. Det var en smule herlig å gå ut, kjenne kalde snøfnugg mot kinnet mitt. Selv om kulden var et sjokk til å begynne med, ble jeg fort vant til den. Det var temmelig vakkert å se at gresset utenfor hybelen var hvitt - forrige gang det var hvitt kunne jeg ikke vente til det ble grønt igjen. Vinteren vi hadde i fjor var ganske lang. Gleden jeg følte den første vinterdagen i fjor (vet ikke om det var den aller første, men det første vinterdagen av den tre måneder lange vinteren) ble fort borte ettersom snøen aldri forsvant. Hvorfor det?

Helt siden jeg var ei lita pike har jeg elsket snøen. En av mine beste minner fra barndommen, er når vi hadde akekonkurranse ned byggefeltbakken, og jeg slo meg på en eller annen måte. Jeg var alltid den som begynte å grine en av de som begynte å grine.Jeg fikk trøst av den noe eldre nabojenta: "Ikkje grin, ikkje grin" - da begynte jeg å le, så klart, og kvelden var reddet.
Vi var mangen den gangen, og samholdet var bra. Det fantes ikke noe skille - både store og små var med på både å ake og å leke "spenn på boks". Husker spesielt en gang vi lekte "spenn på boks" på lekeplassen - vi var nærmere tjue stykker. No big deal, tenker du sikkert, men det er jo denne hendelsen som er én av de jeg tenker på med et smil om munnen? Jeg var nok lite klar over det den gangen, at jeg skulle huske dette så lenge...

Når snøen kom, var det alltid en standard at vi hadde snøballkrig. Da mener jeg ikke bare mine jevnaldrende, men også de voksne var med en gang i blant. Dette var skikkelig stas, husker jeg. Pingle som jeg var kom jeg alltid opp med egne regler - de som var eldre enn meg fikk ikke lov til å kaste snøball på meg! Haha, tror du de fulgte den? Nei, to av guttene som alltid har plaget meg mest, men som faktisk er og blir gode venner av meg, fulgte aldri mine regler. De mildt sagt dyngte meg med snø om vinteren, og kastet krabber på meg om sommeren. Jeg hatet dem der og da, men jeg hadde nok vært en noe større pingle i dag om det ikke var for dem.

Nå fikk jeg virkelig tømt meg litt her, herlig. Nå skal Sex and the City på igjen, femtende episode siden samleboksen ble handlet inn på mandag, står for tur. Jealous? Vel, ikke når jeg sier at hodet mitt holder på å sprenge, nasen renner, jeg fryser og ingenting smaker godt lengre. Livet er jammen meg herlig når man er syk.Får den første vinterdagen frem minner i deg også?

Ida

20.10.2010 kl.20:03

Eg å Line ser og på Sex And The City! E komt te sesong to, på slutten ein plass. DET E NICE ;)

Ingrid Gurine

20.10.2010 kl.20:04

Ida: SKal se episode tre i sesong to, so don't spoile (?) anything! :P

Lizbeth Osnes

20.10.2010 kl.20:11

Sv; Svært logisk syn på religion altså :) Men muslimene har jeg overhodet ingenting for, for å si det rett ut. Som feks nå nylig ønsket de jo at vi norske jenter (som forresten er horer fordi vi kler oss som vi gjør), skulle begynne å kle oss som muslimske kvinner FOR Å RESPEKTERE MUSLIMENE. Unnskyld meg, men i bunn og grunn har ikke muslimene noe her å gjøre i det hele tatt! Så, det endret mitt syn på de i alle fall ;) Selvfølgelig, nå grer jeg IKKE alle under samme kam - men det var visstnok svært mange av de som mente akkurat det.

Daniel Niazi

20.10.2010 kl.20:21

haha, nice:)

Bra skrevet:) ja, jeg får mange gode minner når snøen kommer!!

shoppoholikeren

20.10.2010 kl.20:51

jaa, alltid :) syns det er så koselig å kunne sitte inne med en kopp te foran peisen etter å ha kommet inn fra en snøballkrig

Ingrid Gurine

20.10.2010 kl.20:52

shoppoholikeren: Ja, det er virkelig deilig :-)
hits