ingrid gurine

Søstrene Grene...

  • 01.10.2010 - 15:15

...er en virkelig DIGGBAR butikk! Jeg og en venninne sto i fare for å aldri komme ut igjen i går, da vi var der inne. Ikke fordi butikken var formet som en labyring (noe som i grunnen var temmelig stilig), men fordi vi begge to kunne tenkt oss å kjøpe minst halve butikken! Vi tittet og pirket på alt, så mye dødsstilig! Varene er billige (og prisene noe merkelige. Kjøpte f.eks. 40 sugerør til 3.33 kr! Hvor ellers finner du slike priser?), og mange er miljøvennlige. Kvaliteten er god, og utvalget bra. Virkelig en butikk som er verdt å besøke! Den finnes desverre ikke i alle de norske byene; den finnes nemlig kun i Stavanger (hvor jeg var), Skien og Oslo.

Jeg kjøpte meg også en herlig te med kamomille, som skal gjøre det lettere å sovne inn om kveldene. Denne ble testet i går kveld, og den var utrolig god! Både på smak og virkning, vel å merke. Ellers ble det handlet en del dill, hehe. Kommer alltid godt med!


Bildet er tatt på Norsk Oljemuseem, hvor vi var med hver får geofagklasse.
Hva vi ikke kule, vel? Oh yeah..

Ellers er ikke formen helt på min side i dag, så derfor orker jeg rett og slett ikke å sette meg inn i noe å skrive om..


Har du vært på Søstrene Grene?

Ida

01.10.2010 kl.20:26

Sv: Krusse kick-off ;)

Charlotte Åsland Larsen

03.10.2010 kl.19:17

Finnes søstrene grene i trondheim også ;)

Ingrid Gurine

03.10.2010 kl.19:36

Charlotte Åsland Larsen: Å, det visste jeg ikke! Beklager. Takk for rettelse :-)
hits