ingrid gurine

I'm going crazy...

  • 24.07.2010 - 13:09
Kjære blogglesere:

I natt hadde jeg en helt uvirkelig drøm. Jeg drømte noe som jeg mildt sagt bare kan drømme om at kommer til å skje i virkeligheten. At det skal skje er like sannsynlig som at jeg skal vinne i lotto - og jeg tipper ikke en gang!
Jeg var veldig lykkelig i drømmen min. Rettere sagt; jeg var helt i hundre! Når noen er helt i hundre, da er de virkelig gira. Slik var jeg. I natt vel og merke, for jeg våknet i dagmorges og fant ut at drømmen min ikke var sann. Hvorfor kan jeg ikke bare være sanndrømt?
Derimot, hadde drømmen min vært sann hadde jeg fått store problemer. Presset på meg hadde blitt så stort, og jeg vet ikke om jeg hadde taklet det. Jeg hadde måtte konsentrere meg om den ene tingen 24/7, og hadde nok drømt om det hver eneste natt. Jeg hadde vridd meg i senga, skreket i søvne, og våknet opp trøttere enn jeg la meg. Livet hadde tatt slutt. Ja, i alle fall mitt personlige liv. Jeg hadde blitt opphengt i dette, og bare dette. Karakterene hadde nok dalt, og kjæreste-, familie- og venneforhold hadde skranket... På en måte er jeg glad for at jeg ikke er sanndrømt.

Kjære blogglesere, i natt drømte jeg at jeg var på topplisten. Bloggbassillen har bitt meg...


moa

24.07.2010 kl.13:33

skit snygg header!

Helene (inspirasjon)

24.07.2010 kl.13:51

Ingrid Gurine, hva har skjedd med bloggen din? Hver gang jeg er på framsiden ser jeg header og meny som den skal være, men innleggene osv er bare klemt sammen på høyre side og det er vanskelig å se, helt umulig å lese! kunne kanskje tro det var min pc, siden jeg har sånn mini, men det var ikke slik før!!!! jeg liker bloggen din og blir lei meg hver gang jeg ikke får se innleggene :((

Ingrid Gurine

24.07.2010 kl.13:59

Helene (inspirasjon): Jeg vet at det samme skjer på dataen til faren min, men han har en gammel modell og det har vært slik hele tiden. Det er lenge siden jeg har endret på noen HTML-koder, så jeg tror ikke det kan være det.. men kanskje jeg bør redesigne hele bloggen? Få skikkelig orden på det?

Guro

24.07.2010 kl.15:29

Jeg hadde i hvertfall mye heller sett at din blogg var på toppen av blogglistene... Men som du sier, det er kanskje greit at det ikke er sånn også! ;) Artig drøm og morsomt skrevet!

c to the arina

24.07.2010 kl.21:08

Utrolig søt blogg! <3

kommentere tilbake?:)
hits