ingrid gurine

I dag mangler jeg bare kosedress...

  • 02.06.2010 - 13:00
...ettersom fotplagget jeg har på meg er crogs!

Jeg gikk ikke på skolen iført crogs, jeg har dem på meg noe ufrivillig. Da jeg gikk til bussen i dagmorges, fikk jeg sykt vondt i tærne. Det ble bare verre og verre, og jeg måtte forte meg ettersom jeg skulle rekke bussen. Det viste seg at skoene var av en type som man lett kan få sår av, en venninne hadde opplevd det samme med samme type sko, og jeg hadde altså fått to sviende gnagsår på begge lilletærne. Det var så gale at jeg ikke klarte å gå!
På skolen fikk jeg byttet sko med en venninne, men skaden var allerede gjort. Det ble ikke så mye bedre med andre sko, og jeg måtte bite tenna sammen, svelge stoltheten, og sende melding til pappa;
"Har du mulighet t å kjøpa ett par crogs t meg? Eg klare kje gå i andre sko :S "

Jeg ba om svarte. De hadde ikke. Jeg fikk knallblå.

Så i dag har jeg spankulert rundt på skolen i ett par knasjne crogs og følt meg skikkelig lekker. Jeg mangler faktisk bare kosedressen, så ser det virkelig ut som om jeg har tatt sommerferie!

Jeg håper bare at været holder seg. I dag er det nemlig meldt regn! Fremdeles ser det bra ut, og jeg håper det varer : )


Meg i mattetimen right this moment !

Jeg har så godt som tatt sommerferie. Jeg kom opp i skriftlig eksamen, har fullført den, og kommer ikke opp i muntlig. Slik skal det være, men mange sier at ettersom alle VG2 elevene på skolen min kom opp i muntlig er det 50 % sjanse for at vi også kan komme opp i muntlig!! Er dette sant?
Jeg har i alle fall bestemt meg for at jeg ikke kommer opp i muntlig. Hvis så skulle skje, går verden under for meg....
hits